Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΣ ΥΓΡ.450GR (ΣΥΣΚΕΥΗ) ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΙΤΑΛ


SKU προϊόντος: 004985
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΣ ΥΓΡ.450GR (ΣΥΣΚΕΥΗ) ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΙΤΑΛ
Τιμή πώλησης: 12,00 €
Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχιο

Προϊόν σε απόθεμα

Το αφυγραντικό AssorbiUmido ρυθμίζει την υγρασία του χώρου: ενεργοποιείται χωρίς καμία επέμβαση όταν η υγρασία ξεπερνάει τις κανονικές τιμές (40-60%) εξασφαλίζοντας έτσι ιδανικά επίπεδα περιβαλλοντικής υγρασίας για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ - Το αφυγραντικό AssorbiUmido λειτουργεί χωρίς ρεύμα και ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν χρειάζεται. Χάρη στην χρήση εξαιρετικά υγροσκοπικών αλάτων, συλλαμβάνει την επιπλέον υγρασία του αέρα και την μεταφέρει με την μορφή νερού στην ειδική θήκη περισυλλογής.
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ - Το αφυγραντικό AssorbiUmido εξαφανίζει όλες τις δυσάρεστες συνέπειες της υγρασίας: δεν εμφανίζεται πλέον μούχλα, κακές μυρωδιές, διάβρωση και καταστροφή βιβλίων, επίπλων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων. Το αφυγραντικό AssorbiUmido προφυλάσσει, αποκαθιστώντας τον σωστό βαθμό υγρασίας, την ακεραιότητα σε ρούχα, γούνες, υφάσματα, ταπετσαρίες τοίχου, μοκέτες κ.λπ., αποτρέποντας έτσι επισκευές και αντικαταστάσεις.
ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ - Το αφυγραντικό Assorbi Umido είναι εύκολο στην χρήση και τοποθετείται σε οποιοδήποτε χώρο και θέση: στο σπίτι (ντουλάπες, αποθήκες, μπάνια, κουζίνες, ημιυπόγεια, κάβες, γκαράζ, σοφίτες και βιβλιοθήκες), στο σκάφος, στο τροχόσπιτο, στο γραφείο και στο εργαστήριο.
ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΟΛΥ • ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ - Το αφυγραντικό AssorbiUmido όταν ενεργοποιηθεί αρχίζει την μακρά του δράση που θα σταματήσει μόνο όταν τα άλατα θα έχουν εξαντληθεί εντελώς (μετά από αρκετούς μήνες σε χώρους περίπου 50κ.μ.). Όταν θα έχουν διαλυθεί όλα τα άλατα το δοχείο μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί εύκολα και χωρίς σπατάλες χάρη στα σακουλάκια μιας δόσης AssorbiUmido Ανταλλακτικό.
ΑΠΛΗ • ΠΡΑΚΤΙΚΗ • ΚΑΘΑΡΗ ΧΡΗΣΗ - Αφαιρέστε το καπάκι και το κάνιστρο από την θήκη και βγάλτε το σακουλάκι των αλάτων. Επανατοποθετήστε το κάνιστρο στην θήκη. Κόψτε μια γωνία από το σακουλάκι με τα άλατα και αδειάστε το περιεχόμενο ομοιόμορφα μέσα στο κάνιστρο. Κλείστε το καπάκι και τοποθετείστε τον αφυγραντή στον χώρο που θέλετε. Το αφυγραντικό AssorbiUmido είναι έτοιμο να σας εξασφαλίζει μια μακρά περίοδο απομάκρυνσης της υγρασίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: όσο υπάρχουν ακόμη υπόλοιπα αλάτων στο κάνιστρο, το προϊόν εξακολουθεί να είναι ενεργό. Όταν εξαντληθούν, φροντίστε να προσθέσετε ένα σακουλάκι AssorbiUmido ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ*, ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι γραμμένες επάνω στην συσκευασία.
*ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΩΝ ΜΕ ΑΛΑΤΑ

Σας προτείνουμε

Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
Top

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

2103450444 - 2103470777

FAX : 2103470111

Αγίου Πολυκάρπου 9 Βοτανικός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή Newsletter