Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
ΣΠΡΕΥ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ BITUMI 500 ML ΛΕΥΚΟ


SKU προϊόντος: 007469
ΣΠΡΕΥ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ BITUMI 500 ML ΛΕΥΚΟ
Τιμή πώλησης: 9,50 €
Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχιο

Προϊόν σε απόθεμα

To σπρέυ BITUMI αδιαβροχοποιεί, σφραγίζει, γεμίζει, καλύπτει και προστατεύει. Αποτελεί το περίβλημα ψεκασμού με βάση το ελαστομερές, ιδανικό για στεγανοποίηση σε: στέγες, πλάκες από ίνες τσιμέντου, βεράντες, λυγισμένα πλακάκια, υδρορροές, καμινάδες, φεγγίτες, δεξαμενές συλλογής νερού, τοίχους, υπερχειλίσεις, ρωγμές στους τοίχους, αεραγωγοί, κουφώματα, για βάψιμο και προστασία ζαρντινιέρων, σιντριβάνια, βάζα, προστασία επιφανειών. Ιδανικό για όλες τις επιφάνειες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για: ξύλο, λαμαρίνες, αλουμίνιο, χάλυβα, σκυρόδεμα και πίσσα. Κολλάει και προστατεύει χωρίς να χρειάζεται επέμβαση με πινέλο ή ρολό. Επιτρέπει την ενθυλάκωση και τη στερέωση κατεστραμμένων επιφανειών στέγης από σκυρόδεμα, τη στερέωση, την κάλυψη, τους κατεστραμμένους ή μη κολλημένους μανδύες και τις θήκες, την απόφραξη οπών και θρυμματισμών ακόμη και μόνιμα. Καλύπτει και προστατεύει τις επιφάνειες χωρίς να τις καταστρέφει. Έχει μακροχρόνια προστατευτική δράση. Αν χρησιμοποιείται περιοδικά τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, (και σε κάθε περίπτωση μόλις δείτε ότι η επιφάνεια αρχίζει να υποβαθμίζεται), αυξάνεται η προστατευτική του ισχύς.


 

Τρόπος εφαρμογής και οδηγίες: Βεβαιωθείτε ότι οι προς επεξεργασία επιφάνειες είναι καθαρές  και στεγνές . Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν τη χρήση. Καλύψτε τις περιοχές που πρέπει να προστατευτούν με κολλητική ταινία. Ψεκάστε ομοιόμορφα στα προς επεξεργασία μέρη και σε διπλανές επιφάνειες ψεκάστε από απόσταση περίπου 20-30 cm. Για να γεμίσετε και να αδιαβροχοποιήσετε περιοχές με σημαντικά κενά, προχωρήστε με τις επόμενες στρώσεις (μετά από μερικές ώρες, έτσι ώστε η προηγούμενη στρώση να στεγνώσει τελείως), μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη καλυπτική θήκη, η οποία ακυρώνει τα κενά μεταξύ των διαφόρων υλικών.


 

Εάν τα κενά είναι πολύ σημαντικά (> 0,5 cm), γεμίστε την κοιλότητα με ένα υλικό όπως κορδόνι, ύφασμα, χαρτί ή χαρτόνι πριν προχωρήσετε. Σε οποιαδήποτε επιφάνεια, εφαρμόστε τουλάχιστον 2 στρώσεις προϊόντος. Για να επιτρέψετε στο σπρέυ να επαναχρησιμοποιηθεί, μόλις τον χρησιμοποιήσετε, γυρίστε τον ανάποδα και πιέστε ελαφρά το ακροφύσιο για να τον καθαρίσετε.


Θερμοκρασία εφαρμογής + 5 ° / + 40 ° C.


Χρόνος στεγνώματος: 10-20 λεπτά στην αφή ανάλογα με την υγρασία και τη θερμοκρασία, 2-8 ώρες σε βάθος (πλήρες στέγνωμα).


Επαναβάφεται μετά από πλήρες στέγνωμα.


Σας προτείνουμε

Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
Top

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

2103450444 - 2103470777

FAX : 2103470111

Αγίου Πολυκάρπου 9 Βοτανικός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή Newsletter