Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ BITUMOL 20 LT


SKU προϊόντος: 006670
ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ BITUMOL 20 LT
Τιμή πώλησης: 50,80 €
Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχιο

Προϊόν σε απόθεμα

Περιγραφή


Το BITUMOL είναι ειδικού τύπου ασφαλτικό βερνίκι, με βάση την οξειδωμένη άσφαλτο και διαλύτες. Στεγνώνει γρήγορα, έχει τέλεια πρόσφυση και δημιουργεί προστατευτική μεμβράνη, με μεγάλη αντοχή στο νερό, τα αραιά διαλύματα οξέων και στα αλκάλια. Το BITUMOL είναι το πιο εύχρηστο υλικό για την επικόλληση ασφαλτικών μεμβρανών και σαν αντιδιαβρωτικό μεταλλικών επιφανειών. Έχει απόλυτη πρόσφυση σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, ελαφρομπετόν, ξύλο, πέτρα, τούβλο, όπου δημιουργεί σκληρή στεγανωτική προστατευτική μεμβράνη.


 

Οδηγίες εφαρμογής


Προετοιμασία επιφάνειας


Η επιφάνεια πρέπει να είναι ομαλή ,καθαρή, στεγνή χωρίς σκόνη, λάδια, σκουριές,σαθρά ή ξένα υλικά.


 

Εφαρμογή


Το BITUMOL εφαρμόζεται εν ψυχρώ με χόρτινη βούρτσα, πινέλο, ρολό ή πιστόλι βαφής σε όλη την επιφάνεια, που πρόκειται να κολληθούν ασφαλτικές μεμβράνες. Δουλεύεται αυτούσιο χωρίς αραίωση, με μία μόνο επάλειψη. Αφού στεγνώσει καλά (συνήθως 24 ώρες) , έτσι ώστε να εξατμιστεί ο διαλύτης που περιέχει, επικολλάται η ασφαλτική μεμβράνη με τη βοήθεια φλόγιστρου. Το στέγνωμα εξαρτάται από την υγρασία και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.


Για χρήσεις σε κατακόρυφες επιφάνειες , στεγανωτική προστασία σκυροδέματος ή αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών επιφανειών συνιστάται η εφαρμογή σε δύο τουλάχιστον στρώσεις.


 

ΠΡΟΣΟΧΗ

: Προσβάλλεται από τα πετρελαιοειδή. Δεν εφαρμόζεται σε επιφάνειες προϊόντων από πολυστερίνη (διογκωμένη ή εξηλασμένη) διότι περιέχει οργανικούς διαλύτες.


 

Κατανάλωση


Η κατανάλωση κυμαίνεται περίπου από 0,3-0,5lt/m² ανά στρώση και εξαρτάται από το είδος και την απορροφητικότητα της επιφάνειας


 

Καθαρισμός εργαλείων


Ο καθαρισμός των εργαλείων γίνεται αμέσως μετά τη χρήση με βενζίνη


 

Συσκευασία


Διατίθεται σε δοχεία των 5lt και 20lt.


 

Αποθήκευση


Αποθηκεύεται σε κλειστό δοχείο σε στεγασμένο χώρο προφυλαγμένο από πηγές θερμότητας και την άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία.


 

Προφυλάξεις


Είναι εύφλεκτο και επιβλαβές όταν εισπνέεται και συνιστάται να  χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να φοράτε κατάλληλη  προστατευτική  ενδυμασία    και  γάντια.  Γαι  αναλυτικότερες  οδηγίες-προφυλάξεις  συμβουλευτείτε  το  δελτίο δεδομένων ασφαλείας (τμήμα πωλήσεων της εταιρείας).


Σας προτείνουμε

Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
Top

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

2103450444 - 2103470777

FAX : 2103470111

Αγίου Πολυκάρπου 9 Βοτανικός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή Newsletter