Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
TOP ROOF ΜΟΝΩTIKO ΛΕΥΚO 6 KGR


SKU προϊόντος: 006084
TOP ROOF ΜΟΝΩTIKO ΛΕΥΚO 6 KGR
Τιμή πώλησης: 24,50 €
Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχιο

Προϊόν σε απόθεμα

Περιγραφή


Το “Toproof” είναι μια ακρυλική ελαστική επίστρωση ενισχυμένη με ίνες για την σφράγιση ταρατσών, τοίχων, δεξαμενών, ελλενίτ,  εμφανών μπετών, ρωγμών, και οτιδήποτε προσβάλλεται από υγρασία και θερμότητα.


Χρήση


Προορίζεται για στεγανοποίηση και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αποτρέπει τις διαρροές νερού στις ταράτσες και λόγω της ευκαμψίας του αποτρέπει το φαινόμενο των τριχοειδών ρωγμών στην επιφάνεια εφαρμογής του. Δημιουργεί ένα παχύ ένα παχύ λευκό ακρυλικό στρώμα με αποτέλεσμα να είναι και θερμομονωτικό.


Προετοιμασία επιφάνειας


Πριν από την εφαρμογή του καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από σκόνη και άμμο και οποιοδήποτε «σαθρό» κομμάτι με τη βοήθεια κάποιας ξύστρας και μιας σκληρής σκούπας. Στη συνέχεια πλένουμε την επιφάνεια και φροντίζουμε να εξατμιστεί το νερό από παντού. Τυχόν μεγάλες ρωγμές τις κλείνουμε με ακρυλικό ελαστικό υλικό και περιμένουμε να στεγνώσει.


Εφαρμογή


Δεν το εφαρμόζουμε αν υπάρχει πρόβλεψη για βροχή τις επόμενες 1 - 2 ημέρες. Το καλοκαίρι είναι σκόπιμο να εφαρμόζεται νωρίς το πρωί, πριν αρχίζει να ζεσταίνεται η επιφάνεια από τον ήλιο. Αφού περάσουμε το 1ο χέρι (αραιωμένο με 10% - 15% με νερό), αφήνουμε να περάσουν 24 ώρες και περνάμε το 2ο σταυρωτά (χωρίς αραίωση), με συνολική απόδοση 1,5 - 2 kg/m² (και για τα 2 χέρια). Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 72 ώρες.


Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες κάτω των 7οC.


Καθαρισμός εργαλείων


Τα εργαλεία και τα χέρια μπορούν να καθαριστούν με σαπούνι και νερό αμέσως μετά τη χρήση.


Ιδιότητες


Πρόκειται για ένα ακρυλικό γαλάκτωμα με βάση το νερό με την προσθήκη ανόργανων στοιχείων και ενισχυμένο με ίνες. Είναι το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογίας στον τομέα μονώσεων τόσο της υγρασίας όσο και της θερμότητας. Λόγω της μεγάλης ελαστικότητας του (πάνω από 400%), αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στις απότομες μεταβολές τους.


Σας προτείνουμε

Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε πρώτα την κύρια κατηγορία και στη συνέχει επιλέξτε απο τις υποκατηγορίες 1 και 2.

Προσφορές

 

Η προσφορά της εβδομάδας

egg shell

Καιρός

°F°C
Αθήνα, Αττική
Error! Unable to Find Specified Location!
Top

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

2103450444 - 2103470777

FAX : 2103470111

Αγίου Πολυκάρπου 9 Βοτανικός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή Newsletter